DORA Consultancy

Wie wij zijn en wat wij doen

DORA Consultancy

Wij zijn een gespecialiseerd DORA consultancybureau dat zich richt op de implementatie van de Digital Operational Resilience Act (DORA). Met een externe, strategische en korte termijn aanpak bieden wij maatwerkoplossingen die bedrijfsprocessen voor de financiële sector versterken en uw weerbaarheid tegen digitale dreigingen vergroten.

Het DORA implementatie traject

Professionele begeleiding voor het belang van een succesvolle DORA implementatie.

Analyse van huidige situatie

Onze consultants gebruiken hun expertise om de huidige situatie van uw organisatie te analyseren en problemen te identificeren.

Strategische aanpak

Wij werken op planmatige en strategische wijze om uw organisatie te helpen bij het ontwikkelen van plannen en strategieën voor DORA implementatie.

Externe positie

Als externe consultants bieden wij een objectieve blik op uw organisatie en leveren inzichten die intern mogelijk niet worden gezien.

Doelstelling en oplossing

Onze inzet als consultants is gericht op het oplossen van specifieke problemen of het bereiken van doelen binnen een beperkte periode.

Advies, implementatie en ondersteuning naar DORA Compliance

Wij zijn uw vertrouwde adviseur voor het voldoen aan DORA compliance.

Adviserend

Onze DORA Consultancy experts analyseren uw huidige situatie en bieden gepersonaliseerde adviezen op basis van hun expertise.

Extern

Wij hebben een externe positie, waardoor we objectief naar uw organisatie kijken en inzichten kunnen bieden die intern mogelijk niet worden gezien.

Strategisch

Wij werken op een strategische en planmatige manier om te voldoen aan de eisen die de wetgeving stelt

termijndoelstellingen

Onze inzet is vaak voor een beperkte periode, gericht op het oplossen van specifieke problemen of het bereiken van bepaalde doelen.

Onze dienstverlening

Ontdek wat onze DORA compliance diensten voor uw oganisatie kunnen betekenen.

Advies op maat

Onze consultants analyseren uw huidige situatie en bieden op maat gemaakt advies voor een efficiëntere digitale infrastructuur.

Risico-identificatie en mitigatie

Met onze expertise in CISM en ISO-27001 standaarden, helpen wij risico’s te identificeren en effectieve maatregelen te implementeren voor hun mitigatie.

Naleving van wetgeving

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante wetgeving op het gebied van digitale veiligheid en infrastructuur.

Toekomstgerichte strategie

Onze consultants werken op een strategische en planmatige manier om uw organisatie te helpen bij het ontwikkelen van toekomstbestendige digitale plannen en strategieën.

Maatwerkoplossingen voor een toekomstbestendige, veilige digitale omgeving.

Veelgestelde vragen

Wat is DORA Consultancy?

Hoe helpt DORA Consultancy mijn bedrijf?

Onze consultancydiensten zijn gericht op het adviseren van uw organisatie over DORA en het optimaliseren van uw digitale infrastructuur. Wij zorgen voor naleving van relevante wetgeving en helpen uw bedrijfsprocessen versterken en weerbaar maken tegen digitale dreigingen.

Wat kan ik verwachten van de inzet van DORA Consultancy?

Als extern consultant werken we op strategisch niveau om uw plannen en strategieën te ontwikkelen en te implementeren.

Wie kan er gebruik maken van DORA Consultancy?

Onze consultancydiensten zijn geschikt voor elk type bedrijf dat zijn digitale veerkracht en operationele uitmuntendheid wil verbeteren. We streven naar een holistische aanpak en bieden maatwerkoplossingen voor elke organisatie.

Neem contact met DORA consultancy op voor een kennismaking.