DORA Consulting & Support

Flexibel consultancybureau voor DORA-implementatie

Dienstverlening van DORA Consulting & Support

Onze DORA Consulting & Support medewerkers werken nauw samen met uw team en bieden strategisch advies en praktische ondersteuning om verbeteringen volgens digital operational resilience act DORA te realiseren en te borgen.

Wij ondersteunen uw digital operational resilience

Onze expertise vanuit CISM en ISO-27001 standaarden helpt bij het identificeren en beheersen van risico’s voor de financiële sector.

Certified Information Security Manager

Onze DORA Consulting & Support medewerkers werken nauw samen met uw team en bieden strategisch advies en hands-on ondersteuning tijdens veranderingen.

Optimalisatie van digitale infrastructuur

Wij bieden maatwerkoplossingen om uw bedrijfsprocessen te versterken, weerbaarheid tegen digitale dreigingen te verhogen en te voldoen aan deze relevante, nieuwe wet en regelgeving.

Holistische benadering van DORA-implementatie

Wij richten ons op een holistische benadering van de implementatie van DORA, waarbij we niet alleen risico’s identificeren, maar ook effectieve maatregelen implementeren voor hun mitigatie.

Toekomstbestendige digitale veiligheid

Onze support-consultants blijven betrokken bij uw project tot veranderingen volledig zijn doorgevoerd en geborgd, om samen te werken aan een veilige digitale toekomst voor uw organisatie.

Maatwerkoplossingen voor een toekomstbestendige, veilige digitale omgeving.

Veelgestelde vragen over DORA en onze DORA Consulting & Support services

Wat is het doel van DORA?

DORA is opgesteld als wettelijk kader voor digitale veerkracht en operationele uitmuntendheid. Het helpt organisaties om hun digitale infrastructuur te optimaliseren en zich voor te bereiden op eventuele dreigingen en verstoringen.

Wat maakt ons consultancybureau uniek?

Onze expertise in CISM en ISO-27001 stelt ons in staat om niet alleen risico’s te identificeren, maar ook effectieve maatregelen te implementeren voor hun beheersing. Daarnaast bieden we maatwerkoplossingen en blijven we betrokken tot veranderingen volledig zijn doorgevoerd en geborgd.

Hoe verloopt de samenwerking met onze support-consultant?

Onze support-consultants werken geïntegreerd in uw team, waardoor er nauwe samenwerking en diepe betrokkenheid bij operationele activiteiten ontstaat. Zij combineren strategisch advies met praktisch werk en kunnen worden ingezet voor langere periodes, afhankelijk van uw behoeften.