Starten met DORA – Een vertrouwd concept

Ontdek de voordelen van Dora Support

Specialisten in het implementeren van de Digital Operational Resilience Act

Starten met DORA| Dora Support is gespecialiseerd in het implementeren van de Digital Operational Resilience Act (DORA) voor uw bedrijf. Samen zorgen we voor een toekomstbestendige, veilige digitale omgeving voor uw organisatie en uw klanten en relaties.

Transformeer uw risicomanagement

Minimaliseer ketenaansprakelijkheid

Implementeer ons geavanceerde ISMS om te starten met DORA om uw risicomanagement te versterken en de ketenaansprakelijkheid te minimaliseren.

Stel een solide kader op voor risicobeheer

Wij bieden een expertise in risicomanagement en brengen uw beveiligingsstrategie in lijn met de beste praktijken van de industrie.

Minimaliseer ketenaansprakelijkheid

Een belangrijk onderdeel van DORA

Zorg ervoor dat uw bedrijf beheerst wordt en blijft met onze expertise in risicomanagement.

Partnerschap met Dora Support

Wij staan zij aan zij met uw bedrijf om een sterk kader op te stellen voor risicobeheer.

Ontdek hoe DoraSupport uw bedrijfsprocessen versterkt en de weerbaarheid tegen digitale dreigingen verhoogt

Onze gespecialiseerde consultancybureau DoraSupport helpt u met het starten met DORA, van plan van aanpak tot inplementatie voor een optimale digitale infrastructuur.

De voorbereidingen op een internationaal erkende ISO27001 certificering behoort ook tot de mogelijkheden.

In lijn brengen risicomanagement

Wij richten ons op het in lijn brengen van uw risicomanagement met DORA en de beste praktijken in de industrie.

Keten aansprakelijkheid minimaliseren

Met onze expertise in CISM en ISO-27001 standaarden minimaliseren wij uw ketenaansprakelijkheid en zorgen we voor optimale veiligheid.

Kader opstellen voor risicobeheer

Samen met u stellen we een solide kader op voor risicobeheer, zodat u voorbereid bent op digitale dreigingen.

Maatwerkoplossingen voor uw organisatie

Wij bieden maatwerkoplossingen die zorgen voor naleving van relevante wetgeving en uw bedrijfsprocessen versterken voor een toekomstbestendige digitale omgeving.

Maatwerkoplossingen voor een toekomstbestendige, veilige digitale omgeving.

Veelgestelde vragen

Hoe kan Dora Support mijn bedrijf helpen?

Dora Support is gespecialiseerd in het implementeren van de Digital Operational Resilience Act (DORA). Dit omvat het optimaliseren van uw digitale infrastructuur en het verhogen van de weerbaarheid tegen digitale dreigingen. Onze expertise in CISM en ISO-27001 stelt ons in staat om effectieve maatregelen te implementeren die voldoen aan relevante wetgeving. Wij bieden maatwerkoplossingen die uw bedrijfsprocessen versterken en uw organisatie voorbereiden op toekomstige uitdagingen. Starten met d.o.r.a.

Hoe zorgt Dora Support voor goede risicomanagement?

Wij helpen uw bedrijf om risico’s in kaart te brengen en effectieve maatregelen te implementeren om deze te beperken. Met ons gespecialiseerde ISMS voor DORA hebben we de expertise om de risico’s te minimaliseren en uw beveiligingsstrategie in lijn te brengen met de beste praktijken in de industrie.

Wat doet Dora Support met betrekking tot ketenaansprakelijkheid?

Wij helpen uw bedrijf bij het minimaliseren van ketenaansprakelijkheid door het opstellen van een solide kader voor risicobeheer. Op deze manier bent u niet alleen beter beschermd, maar ook in staat om te voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar een veiligere toekomst en te starten met d.o.r.a.

Neem contact